7de Bone4Kids day

Bone4Kids Cycling Tours + kinderannimatie en BBQ + tombola ten voordele van het Bone4Kids-Fonds.

Graag stellen we jullie onze 7de Bone4Kids-Day van zaterdag 8 oktober 2022 voor.

“Na een botbreuk gaat 95 procent van de mensen in het gips en klaar is kees. Maar bij kinderen met pseudoartrose helen zulke breuken niet of nauwelijks. We kennen ondertussen een aantal patiëntjes bij naam en dat maakt het onderzoek erg persoonlijk”, zegt biomedisch ingenieur Liesbet Geris. “De betrokkenheid van het Bone4Kids-fonds is cruciaal. Mede dankzij hun steun leerden we al ongelooflijk veel bij over betere behandelmodellen”

Omdat elk ziek kind één te veel is, zeker voor een uitzonderlijke ziekte als pseudoartrose (slecht 25 in België) , zet onze Wielerploeg ‘De Lustige Trappers’ zich samen met het Universiteitsfonds van de KU Leuven in om de strijd tegen deze aandoening aan te gaan. Want gezondheid en sport, dat wensen we elk kind!

In België zijn er een 25-tal kindjes met deze aandoening, over heel Europa een 500-tal.
Vanuit overheid en bedrijfsleven ontvangen zij weinig of geen tegemoetkomingen om de werking verder te zetten.
Met de opbrengst van kleine organisaties zoals de Bone4Kids-Day kunnen zij het onderzoek verder zetten. Vele kleintjes maken één groot.

Daarom organiseert WTC De Lustige Trappers vzw op zaterdag 8 oktober 2022 de 7de Bone4Kids-Day met een Cycling Tour met begeleiding-springkastelen-gekke fietsen omloop en een BBQ + tombola ten voordele van het Bone4Kids-Fonds.

Nodig vrienden en kennissen uit voor een gezellige, sportieve dag en neem deel aan de BBQ ten voordele van het welzijn van kinderen met pseudoartrose die jouw steun hard kunnen gebruiken.

Kan je niet aanwezig zijn, maar je wil het Bone4Kids-Fonds toch steunen. Dit kan door een overschrijving naar:
 BE32 9795 9580 2802
 Rekeninghouder: WTC De Lustige Trappers vzw
 Vermelding: Bone4Kids-Day 08102022.

De Bone4Kids-Day en BBQ gaat door in Regina Pasic / Boechoutsesteenweg 87 / 2540 Hove

Deelnameprijs:
– Volwassenen: €25
– Kinderen (-16 jaar): €15

Aanvang: vanaf 17u00

Inschrijven BBQ kan tot maandag 03 oktober 2022 via www.wtcdelustigetrappers.be of met de inschrijvingsstrook flyer onderaan.

Meer info: tel. 0032477435770

Meer info over Bone4Kids op onze clubwebsite www.wtcdelustigetrappers.be en op www.kuleuven.be.