Als
particulier

U kunt als particulier het Bone4kidsfonds met een eenmalige donatie, of met een vaste donatie per maand of per jaar steunen. Vanaf 40 euro is die donatie fiscaal aftrekbaar.

Giften kunnen overgemaakt worden op:

  • IBAN rekeningnummer: BE45 7340 1941 7789
  • BIC code: KREDBEBB van de KU Leuven
  • Vermelding/opmerking: +++400/0006/48828+++

De vermelding is specifiek voor dit fonds en moet bij alle giften duidelijk aangegeven worden.

Als
bedrijf

Zet uw beste beentje voor als bedrijf en geef kinderen met een niet-helend botdefect een betere toekomst. Sponsor het Bone4Kidsfonds (of een van onze evenementen) door middel van een financiële donatie. Vink als bedrijf aan bij contact en wij sturen u een sponsordossier op (binnenkort ook online te lezen).

Mocht u het fonds liever wensen te steunen met een gift in plaats van een sponsoring, is dit uiteraard ook mogelijk. Voor een gift kunnen wij geen returns bieden, maar bezorgt de KU Leuven u wel een fiscaal attest. U kunt ook een actie organiseren met uw medewerkers, klanten en/of relaties.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Bone4Kids of heeft u vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via het contactformulierom de specifieke mogelijkheden voor uw bedrijf, organisatie of vereniging te bespreken.

Organiseer
een actie

Organiseer zelf een actie of evenement als particulier of als bedrijf waarvan de opbrengst naar het Bone4Kidsfonds gaat. Denk bijvoorbeeld aan een tombola, een veiling, een sponsorloop (Run4Kids), een fietstocht, een kaartavond, een quiz, een fuif, enzovoorts.

Iedere bijdrage en inzet wordt enorm gewaardeerd. Ga naar onze contactpagina, laat uw gegevens achter en klik Ik wens een actie te organiseren aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

enkele acties

bekijk meer acties

Brovember 2014

lees meer

PLATENBEURS

lees meer

enkele van onze sponsors