niet-helenden breuken bij kinderen

Het Bone4kidsfonds werd opgericht om middelen te werven voor het onderzoek en behandeling van niet-helede breuken (pseudoartrose) bij kinderen.

Deze aandoening is een van de moeilijkste behandelbare problemen binnen de orthopedische chirurgie.

Amputatie is vaak de enige uitweg !

meer over het bone4kidsfonds

waarmee kan u ons helpen?

Organiseer zelf een actie of evenement als particulier of als bedrijf waarvan de opbrengst naar het Bone4Kidsfonds gaat.

Denk bijvoorbeeld aan een tombola, een veiling, een sponsorloop (Run4Kids), een fietstocht, een kaartavond, een quiz, een fuif, enzovoorts. Iedere bijdrage en inzet wordt enorm gewaardeerd. Ga naar onze contactpagina, laat uw gegevens achter en klik Ik wens een actie te organiseren aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Heb je geen tijd om een actie te organiseren maar wil je ons toch steunen, dan kan je een donatie doen. Meer info vind je op de pagina wat kunt u doen?.

organiseer een actie

De mooiste dag van ons leven, de geboorte van onze zoon Aiden. Zo klein en teder een mengeling van zoveel blije gevoelens. Maar bij die blije gevoelens kwam al rap een gevoel van angst.

Het verhaal van Aiden ...

Riete werd geboren, een schat van een baby, gezond en wel. Alles verliep goed, alleen dat beentje: stond dat toch niet wat krom? Volgens artsen was er geen vuiltje aan de lucht. Tot haar eerste levensjaar

Het verhaal van Riete ...

Wij wisten reeds vroeg dat het rechter onderbeen van Roseline niet recht was. Nog tijdens ons verblijf in het moederhuis die eerste week stelden we bezorgde vragen aan de dokters.

Het verhaal van Roseline ...

lees de laatste nieuwtjes & acties!