Bart Cannaerts

De kans is groot dat u ooit al gelachen hebt met een grap van Bart Cannaerts.
Op TV. Als gast in Mag Ik U Kussen, De Slimste Mens of Scheire en de Schepping. Als één van de bedenkers van Benidorm Bastards en Wat Als?. Of binnenkort misschien als presentator van De Pappenheimers.
Of in een zaal. In 2006 won Bart de Culture Comedy Award (NL). De voorronde van deze wedstrijd was zijn eerste comedy-optreden ooit. Een jaar later won hij Humo’s Comedy Cup en in 2010 stond hij in de finale van het prestigieuze Leids Cabaretfestival (NL). Van dan af aan ging het snel voor Bart want zowel met zijn eerste solo-programma ‘Ik tel tot tien!’ als met de opvolger ‘Waar is Barry?’ scoorde hij bij pers en publiek. Sindsdien wordt deze jongen uit Sint-Katelijne-Waver dan ook bij de top van de Vlaamse cabaret- en comedywereld gerekend.
Bart weet te zeggen dat hij dat geweldig plezierig vindt.

Bart is vanaf dag 1 onze trotse peter en hij heeft ondertussen al enkele duizenden euro’s ingezameld voor bone4kids. Hij heeft 2 keer een uitverkochte zaalshow gespeeld voor ons en hij heeft met zijn deelname aan ‘Weet Ik Veel’ 10800 euro opgehaald. We kunnen Bart niet genoeg bedanken voor alles dat hij al voor ons gedaan heeft.

Bekijk hier een fragment van Bart Cannaerts en Bone4kids op VIER